Wat gezinnen van Kraamzorg Jeanet vinden…

Kraamzorg Jeanet heeft veel ervaring. Lees hier wat moeders, papa’s of kinderen vinden van ons:

Wat een bijzondere week! door Rosa en Thijs op 2019-10-23

Wat hebben wij een bijzondere kraamweek beleefd, mede dankzij de fijne hulp van Jeanet. Toen wij na de bevalling 's avonds thuis kwamen, kwam Jeanet ook nog even langs om ons op weg te helpen voor de eerste nacht. Dat was een fijn begin!
Ze is geduldig, lief, zorgzaam en ook doet ze veel dingen in het huishouden. Naast de gezelligheid hebben wij heel veel van haar mogen leren en was ze ontzettend lief voor onze dochter.

Wij bevelen Jeanet zeker bij anderen aan! We gaan haar missen en zullen haar zeker niet vergeten.


Lieve jeanet door Melanie bredewold/bonestroo op 2017-10-15

Na een lange maar krachtige bevalling kwam jeanet en wat was dat leuk. Jeanet is lief geduldig spontaan en proffesioneel. Jeanet had bij de intake gezegd dat de borst voeding bij haar in de kraam vaak goed ging. Niks is minder waar want kleine baby xem was na 6 dagen terug op het geboorte gewicht. Jeanet is zo ontspannen en nuchter dat ze een pas geworden moeder zelfvertrouwen geeft. Tevens kan ze goed op schieten met de vader des huizes en ook de hond keek niet meer op of om en kwam niet eens meer van de bank af.Bij jeanet krijg je het gevoel alsof je haar al jaren kent. Jeanet heeft onze kraamweek een feestje gemaakt. Ik beveel haar zeker bij andere aan en ik hoop dat ze bij een tweede Weer bij ons wil komen als het zo mag zijn.Lieve jeanet door Melanie bredewold/bonestroo op 2017-10-15

Na een lange maar krachtige bevalling kwam jeanet en wat was dat leuk. Jeanet is lief geduldig spontaan en proffesioneel. Jeanet had bij de intake gezegd dat de borst voeding bij haar in de kraam vaak goed ging. Niks is minder waar want kleine baby xem was na 6 dagen terug op het geboorte gewicht. Jeanet is zo ontspannen en nuchter dat ze een pas geworden moeder zelfvertrouwen geeft. Tevens kan ze goed op schieten met de vader des huizes en ook de hond keek niet meer op of om en kwam niet eens meer van de bank af.Bij jeanet krijg je het gevoel alsof je haar al jaren kent. Jeanet heeft onze kraamweek een feestje gemaakt. Ik beveel haar zeker bij andere aan en ik hoop dat ze bij een tweede Weer bij ons wil komen als het zo mag zijn.Fantastische kraamhulp die Jeanet! door De Vries op 2017-09-16

Jeanet kwam als kraamhulp bij ons in huis en heeft deze week erg goed voor het hele gezin gezorgd. Wassen, strijken, schoonmaken, eten koken. Bovendien bracht ze veel gezelligheid in huis. Wat maakt dat wij haar aanbevelen is haar grote liefde voor het kind en tevens haar deskundiheid. Ze geeft goede adviezen op onze vragen en legt geduldig uit om ons iets te leren. Jeanet is groot voorstander van borstvoeding en heeft ons hierbij gemotiveerd en gestimuleerd.

Jeanet ontzettend bedankt voor deze week!


Een super fijne kraamtijd! door Karina Polinder op 2017-06-09

Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek! Het was dankzij jou een gezellige week!
Bedankt voor alle goede zorgen.....

Groetjes van Herman&Karina,
En heel veel liefs van William, Annalin en Rosalie


door Linda van den Berg op 2017-04-04

Vrienden van ons waren zo enthousiast over Jeanet dat ik toen ik zwanger was geen moment getwijfeld heb en gelijk contact met haar opgenomen heb. Jeanet heeft de hoge verwachtingen dubbel en dwars waar gemaakt! Op donderdagavond hebben we Jeanet kort ingelicht dat de bevalling begonnen was. Op vrijdag belde we dat we naar huis mochten en ze kwam er direct aan. Enorm liefdevol en vol humor heeft ze ons bijgestaan. We hebben heel veel van haar geleerd. Het huis was continue keurig, de was gedaan, ons zoontje en ikzelf fantastisch verzorgd! Van ons had je nog een maand (of 3 ;-)) mogen blijven :-) Jeanet, dank je wel voor alles!! Groetjes, Laurens, Linda & Jens


Kraamervaringen door Dirma Boerendans op 2016-02-15

Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek die je ons gegeven hebt. Voor ons was Jeanet de perfecte kraamverzorgster. Gezellig, goede verzorging moeder en kind, lief voor de andere kinderen, snel even schoonmaak door het hele huis de laatste dag. Heel erg bedankt. Wij kunnen Jeanet heel erg aanbevelen!!!

Groet familie Boerendans


Een week om nooit te vergeten door Henk, Alina en Katja op 2014-12-31

Lieve Jeanet,
Op deze oudejaarsavond denken wij terug aan 2 weekjes geleden dat je bij ons was om te kramen. Dankzij jou rust en liefde hebben we een week gehad om nooit te vergeten! We vonden het fijn dat het zo goed klikte tussen ons, het voelde vertrouwd net als familie. Daarom willen we je dan via deze weg op deze speciale avond nogmaals bedanken voor de goede verzorging, je gezellige praatjes, je lekkere ontbijtjes, fruitcocktails, biefstukken, ect, ect, kortom je was onmisbaar! Je hebt ons een week lang in de watten gelegd!
Heel veel geluk, gezondheid en liefde toegewenst voor 2015!
Veel liefs: Henk, Alina, Katja en de kleine Mira


Fijne week door Petra op 2014-12-19

Hoi Jeanet, we willen je nog bedanken voor de fijne kraamweek, die we hadden bij onze dochter Eva. Het gaat goed met ons en we kijken met plezier terug op jou goede zorgen. We eten nog geregeld jou toetje, die we toetje a la Jeanet hebben genoemd.


bedankt! door fam Beernink op 2014-10-16

Ook wij willen Jeanet bedanken voor de fijne kraamweek! Je bent prettig gezelschap en werkt professioneel en accuraat. Voor de kinderen was het samen pannenkoeken bakken het hoogtepunt! Lieve groet, familie Beernink


De kraamweek zit er weer op! door Arita Polinder-Koetsier op 2014-09-25

Zo, onze supergezellige en fijne kraamweek zit er weer op! Dankzij Jeanet kijken we terug op fijne kraamdagen! Onze oudste zoon zal je de eerste dagen wel missen, Jeanet! Die lieve zuster... :) Succes verder in je werk! En voor een ieder die dit leest: ik kan je Jeanet als kraamverzorgster van harte aanbevelen!


Top kraamweek gehad door Theo, Lijdie en Rhodee Bonestroo op 2014-08-13

Lieve Jeanet, wat hebben we een super mooie kraamweek gehad. Wakker gemaakt worden met een lekkere schaal fruit was altijd fijn. Je zorg voor de kleine Rhodee maar ook alle aandacht en tijd voor ons was echt geweldig. Bedankt voor alles je bent een toppertje. Liefs Theo, Lijdie en een dikke knuffel van Rhodee


Je bent een topper! door Arianne op 2014-04-20

Lieve Jeanet, via deze weg wil ik je ontzettend bedanken voor de warme, liefdevolle en professionele zorg die je mijn zus en haar jonge gezin geeft op dit moment. Je bent met recht een kadootje met een gouden lint! Elke kraamvrouw wenst zo'n fantastische hulp als jij!
Lieve groet, Arianne Bronkhorst


Super week! door Linda van Hooren op 2014-03-05

Ik heb echt een super kraamweek gehad! Heerlijke fruithapjes smiddags gehad, en als er ook maar iets was wist Jeanet raad! Super bedankt voor je erg gezellige maar hulpzame week!

Groetjes Linda,Mario en de kleine Daan!!


Fijne zorg door Anne Baarda op 2014-02-27

Wat heb je ons fijn geholpen voor, tijdens en na de bevalling van onze dochter. Super!


Zelf een reactie of suggestie?

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Kraamzorg Jeanet.
Of wellicht heeft u een bruikbare suggestie voor ons?


Geef zelf een reactie of suggestie