Mijn werkwijze

Interesse in Kraamzorg Jeanet? Neem dan telefonisch contact met mij op. Ik stuur u vervolgens inschrijfformulier toe dat u weer  naar mij kunt sturen. Ongeveer 4-6 weken voor de uitgerekende datum kom ik langs voor een intakegesprek. Wij maken dan uitvoerig kennis met elkaar en bespreken uw wensen. Ook neem ik dan de zorgmap voor u mee. Ook  krijgt u van mij alle informatie over hoe u mij kunt bereiken op het moment dat de bevalling aanstaande is.

Tijdens de kraamtijd doe ik alles om u zoveel mogelijk te laten genieten. Uiteraard kunt u alles aan mij vragen. Ook help ik met de flesvoeding of borstvoeding. Heel belangrijk vind ik dat het hele gezin een fijne periode heeft. Daarom luister ik ook heel goed naar hun wensen en uiteraard kan ik helpen met huishoudelijke taken. En uiteraard denk ik aan de extra vitaminen…

Kraamzorg van Kraamzorg Jeanet wordt op dezelfde manier vergoed als kraamzorg van grotere organisaties. De eigen bijdrage is ook bij mij 4,30 euro. En net zoals bij andere organisaties kom ik 49 uur (bij borstvoeding) of 45 uur (bij flesvoeding) langs in uw gezin. Dit is volgens het Landelijk Indicatie Protocol (LIP).